Activităţi PlastiCircle

Având în vedere contextul deosebit creat de pandemia de Covid19 în care se desfăşoară proiectul PlastiCircle în Alba Iulia, echipa de proiect a decis să continue activităţile proiectului şi pe parcursul lunii octombrie.

Ne bucură foarte mult faptul că acţiunile recente desfăşurate în mediul online, completate cu distribuirea de materiale informative şi de interacţiunea faţă în faţă cu cetăţenii din zona Goldis - Arnsberg printr-un chioşc informativ amplasat pe Bd. Transilvaniei, capabil să răspundă întrebărilor şi să ofere suport cetăţenilor la înregistrarea în platforma proiectului, au condus la creşterea comunităţii locale PlastiCircle!

Continuă acumularea de eco puncte pentru activităţile de colectare/ depunere a sacilor cu deşeuri din plastic, activităţile pe social media şi urmează al doilea chestionar prin care puteţi să ne transmiteţi idei şi opinii care vor fi considerate pentru următoarele proiecte locale de reciclare.

Vă invităm să vizionaţi filmul dedicat proiectului pe pagina web şi de Facebook, să aflaţi amănunte suplimentare privind implementarea locală şi să ne transmiteţi opiniile dv. însoţite de codul unic de participant (ex. sub forma #1234).

Deoarece din diverse motive este posibil ca sistemul de pe containerul inteligent aflat în apropierea dv. să nu genereze corect eticheta după utilizarea cardului, vă invităm ca soluţie alternativă, să ne transmiteţi pe pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/PlastiCircle-Alba-Iulia-111169163954409/ sau pe mailul contact@plasticircle-albaiulia.ro o fotografie a sacului portocaliu, însoţită de următoarele amănunte: codul dv. de 4 cifre, numărul total de articole din plastic, câte din acestea sunt sticle PET şi dacă acestea sunt golite şi presate.

De asemenea, pentru informaţii suplimentare, vă invităm să participaţi vineri 23 octombrie, de la ora 16,30, la o sesiune live pe Facebook.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm!

Taguri:

Recomandari

Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.