Activităţi ce se derulează în cadrul proiectului PlastiCircle

Dedicat informării cetăţenilor în privinţa reciclării corecte a plasticului şi testării soluţiilor dezvoltate în zona Arnsberg – Glodis, proiectul PlastiCircle se bucură de un interes deosebit, în special în rândul cetăţenilor care doresc să îşi aducă o contribuţie palpabilă la îmbunătăţirea aspectului şi mediului din zona în care trăiesc, asigurând simultan o îmbunătăţire a calităţii vieţii şi o dezvoltare sustenabila a oraşului. De aceea, mulţumind pentru participare cetăţenilor din zona Arnsberg – Goldiş deja înscrişi în proiectul PlastiCircle, invităm şi alţi cetăţeni din zonă să se înscrie în proiect şi să participe la acţiunile acestuia în număr cât mai mare, devenind modele demne de urmat pentru vecinii lor.

Tot ce aveţi de făcut este să vă înscrieţi apăsând butonul “Înscrieţi-vă aici” din pagina https://plasticircle-albaiulia.ro/participare şi să completaţi datele dv. de contact. Ulterior, veţi primi un email de confirmare ce conţine codul dv. unic de participare format din 4 cifre împreună cu parola de acces la platforma de activităţi şi vă vom suna ca să intraţi în posesia setului de “bun venit”, ce include saci pentru reciclare şi cardul de acces la sistemul de etichete al containerului PlastiCircle din zona în care locuiţi. Tot în platforma proiectului, puteţi verifica numărul de eco-puncte acumulate pentru următoarele activităţi:

Depunerea sacilor cu plastic etichetaţi corect în containerul dedicat (se punctează maxim 2 saci x 1,5 puncte/ săptămână);

Calitatea sortării deşeurilor din plastic (maxim 40 de puncte);

Oferirea de sugestii şi propuneri prin chestionare (2 chestionare x 4.5 puncte);

Participarea la activităţi pe reţelele sociale (Facebook; 5 activităţi gen “provocare” x 2 puncte; răspunsurile se contorizează prin înregistrarea cu #, urmat de codul numeric de 4 cifre de participant in proiect şi comentariul dv. pentru fiecare acţiune); in prezent, provocarea este "o zi fără plastic";

Participarea la o sesiune online (anunţată de email sau Facebook) de întrebări şi răspunsuri (maxim 5 puncte).

La sfârşitul proiectului, cei mai implicaţi cetăţeni vor putea primi recompense simbolice, prezentate de asemenea în platforma de proiect, în funcţie de numărul de puncte acumulat.

Vă aşteptăm şi mizăm pe implicarea dv. ca ambasadori ai proiectului!

Echipa PlastiCircle Alba Iulia

Taguri:

Recomandari

Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.