Activităţi de final de proiect

Suntem în ultima săptămână a proiectului PlastiCircle şi continuăm să avem acţiuni interesante, la care vă invităm să participaţi!

Astfel, suntem foarte interesaţi de opiniile şi sugestiile dv. în privinţa proiectului şi a viitoarelor acţiuni locale dedicate îmbunătăţirii selectării şi colectării plasticului şi materialelor reciclabile. De aceea, vă invităm să răspundeţi la un scurt sondaj de final de proiect, înregistrându-vă din pagina proiectului (www.plasticircle-albaiulia.ro , LOGIN, introduceţi codul şi parola dv. şi mergeţi la secţiunea SONDAJ). Participarea la sondaj este recompensată cu 4,5 eco-puncte.

De asemenea, este o bună ocazie să verificaţi numărul dv. de eco-puncte acumulate şi să îl îmbunătăţiţi prin opinii la articolele publicate pe pagina de Facebook a proiectului (2 eco-puncte pentru fiecare comentariu însoţit de # şi numărul dv. de participant de 4 cifre) şi mai ales prin trimiterea unei fotografii a sacului de reciclare plastic (pe mailul contact@plasticircle-albaiulia.ro, sau pe Facebook, însoţit de # şi cod de utilizator, număr de obiecte din plastic, câte sunt PET şi dacă acestea sunt golite şi presate), activitate care poate primi până la 40 de eco-puncte!

Vă aşteptăm!

Recomandari

Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.